Μάιος 2022 | Auvril Audiobooks: Οι νέες μας κυκλοφορίες

Με την έναρξη κάθε Μαΐου, ένα είναι το σίγουρο: όλα μοιάζουν ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ταυτόχρονα.

Ειδικότερα φέτος, η ανάγκη να βρεθούμε κάπου εκτός από τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού είναι ακόμη μεγαλύτερη. Για την ακρίβεια, θα λέγαμε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να θυμηθούμε τη ζωή και την πραγματική διάσταση που έχει η σημασία των πραγμάτων μέσα σε αυτή.

Καθώς κάνεις λοιπόν έναν τελευταίο έλεγχο πριν ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού για την επόμενή σου εξόρμηση, λες φωναχτά: Κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό. Στο τελευταίο μάλιστα μπορείς πλέον να προσθέσεις και την εφαρμογή της Auvril [σύντομα διαθέσιμη και για iOS].

Οι επιλογές των τίτλων που μπορείς να βρεις σε ακουστική μορφή ολοένα και αυξάνονται και εμπλουτίζονται για να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις. Σε περίπτωση που έχεις διάθεση να ακούσεις αγαπημένα έργα μεγάλων Ελλήνων φιλοσόφων, σου προτείνουμε ένα από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου φιλοσόφου Αριστοτέλη Περί Ψυχής. Σε περιόδους μεγάλων αλλαγών, έχει ιδιαίτερη σημασία να επιστρέφουμε σε ιδέες και σκέψεις ανθρώπων που έθεσαν τις βάσεις για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα από τις απαρχές της.

Αν νιώθεις ότι έχασες τον σκοπό σου μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το Visioneering θα σε βοηθήσει να θυμηθείς, μέσα σε μόλις [] λεπτά, ποιο είναι το προσωπικό σου όραμα που θα σε κάνει να πετάγεσαι από το κρεβάτι σου κάθε πρωί ώστε καταλήξεις εκεί που πραγματικά επιθυμείς σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή.

Για να μειωθούν οι απορίες της κατηγορίας “Φτάσαμε;” που ταλαιπωρούν τους μικρούς μας φίλους σε κάθε διαδρομή με το αυτοκίνητο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα την ιστορία του Κατεργάρη Θεού, Ερμή. Μέσα από μία άκρως ρεαλιστική αφήγηση, απολαμβάνουμε τις περιπέτειες του θεού Ερμή και μαθαίνουμε το πως έγινε ο αγγελιαφόρος των θεών, όπως και για τη σχέση του με τους υπόλοιπους θεούς του Ολύμπου.

Οι επιλογές συνεχίζονται καθώς επεκτεινόμαστε σε ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά άτομα σε διάφορες εποχές του χρόνου και έχει να κάνει με την απώλεια κιλών και το ιδανικό μας βάρος. Το My Diet Coach είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βάλεις ένα τέλος στον φαύλο κύκλο δίαιτας – επαναπρόσληψης βάρους. Πάρε έμπνευση μέσα από διαλόγους πραγματικών περιστατικών και μέσα από μία οπτική όπου επιτυχία της δίαιτας δεν έρχεται μέσα από την αυστηρότητα, αλλά μέσω της κατανόησης και της αυτο-αποδοχής.

Τέλος, για εκείνα τα ανοιξιάτικα – καλοκαιρινά βράδια που θέλεις απλά να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας στιγμές, σου έχουμε την κατάλληλη παρέα. Μπορείς να επιλέξεις ένα ποτήρι κρασί για να ικανοποιήσεις την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, αλλά για την ακοή θα σου προτείνουμε μία ιστορία Σαν κονιάκ σαμπάνιας. Το πρώτο μυθιστόρημα αυτογνωσίας είναι γεγονός και αποτελεί την ιστορία μυστηρίου που, καθώς εξελίσσεται, μπορεί να σε φέρει ακόμη πιο κοντά στη δική σου αλήθεια.

Στην υγειά του φετινού Μαΐου λοιπόν. Σου ευχόμαστε ολόψυχα να είναι γεμάτος γνώση, ποιοτική εκπαίδευση και ζωντάνια.

Ανακάλυψε εδώ περισσότερες ευκαιρίες έμπνευσης μέσα από τα Auvril Audiobooks

Δες ακόμα

Προτεινόμενο Audiobook

Auvril Audiobook releases

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *