Πολύτιμη γνώση σε λιγότερο από 30’

Γνώρισε κι εσύ τα Auvril QuickLearns

Όπως εσύ, έτσι κι εμείς στην ομάδα της Auvril λατρεύουμε τη γνώση. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς: Στη σημερινή εποχή, δεν είναι πάντα εφικτό να πάρουμε ένα βιβλίο και να καθίσουμε να το διαβάσουμε. Πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να αφιερώσουμε καν τις ώρες που απαιτείται για να ολοκληρώσουμε ένα audiobook.

Είναι ωραίο να κάνουμε χώρο μέσα στην εβδομάδα για να περάσουμε χρόνο με εμάς. Για όλες εκείνες τις υπόλοιπες ώρες όμως όπου νιώθουμε ότι η έλλειψη χρόνου είναι ο μοναδικός περιορισμός ανάμεσα σε εμάς και τη γνώση, υπάρχουν τα QuickLearns.

Τελικά, τι είναι αυτά τα QuickLearns;

Αποτελούν το πιο πρόσφατο και καινοτόμο προϊόν της Auvril. Ο σκοπός μας είναι να σου προσφέρουμε ό,τι πιο σημαντικό από ένα βιβλίο σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Πως δημιουργούνται;

Αφού μελετήσουμε εκτενώς ένα βιβλίο, κρατάμε τα κυριότερα σημεία του από τη γνώση και τις ιδέες που θέλει να μας μεταφέρει ο δημιουργός του. Στη συνέχεια, δημιουργούμε μία μικροενότητα από όλα αυτά τα σημεία, ώστε να έχουν συνοχή και να καταλήγουν στα βασικά συμπεράσματα που αξίζει να κρατήσουμε.

Σε ποιους απευθύνονται;

Τα QuickLearns είναι ιδανικά για ανθρώπους που:

  • Αγαπούν να μαθαίνουν και να ανακαλύπτουν διαρκώς καινούριες ιδέες.
  • Είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν χρόνο να διαβάσουν.
  • Προσπερνούν τα σημεία του βιβλίου που αναφέρονται σε προσωπικές ιστορίες, αναζητώντας το επόμενο κομμάτι άμεσης πληροφορίας και γνώσης.
  • Δεν αγαπούν το διάβασμα.

Θα τα ανακαλύψεις, αποκλειστικά, στην Auvril.

Είναι λοιπόν ακόμα μία περίληψη;

Φυσικά και όχι. Ο στόχος μας είναι να προκύψει η καλύτερη δυνατή σύνοψη από όσα περιγράφονται σε κάθε βιβλίο. Όπως ο αγαπημένος μας καθηγητής στο σχολείο, έτσι και εμείς, κάνουμε όλη την προεργασία. Στη συνέχεια, σου παραδίδουμε τη δική μας οπτική στην ερώτηση:

“Με ποιους τρόπους θα μπορούσε αυτό το βιβλίο να με κάνει σοφότερο;”

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σε κάθε QuickLearn! Ανακάλυψέ τα όλα εδώ!

Auvril Audiobook releases

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *