«Ο ηρωισμός είναι το να αντέχεις για μια στιγμή ακόμη. «Και αυτή η στιγμή δείχνει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που αποχωρεί και αυτόν που κάνει το καλύτερό του.

Κανείς δεν είναι νεκρός μέχρι να σταματήσει να χτυπά η καρδιά του – κανείς δεν έχει αποτύχει όσο υπάρχει ακόμη ένας αγώνας μέσα του. Και αυτό το «μια στιγμή περισσότερο» συχνά είναι η στιγμή που το ρεύμα γυρίζει – η στιγμή που ο εχθρός χαλαρώνει και κρατάει πίσω χτυπημένος ». – Atkinson W. William

Η Ψυχολογία της επιτυχίας, του William W. Atkinson, είναι ένα από τα πρώτα σημεία όπου εμφανίστηκαν έννοιες όπως ο Νόμος της Έλξης και όσα αναφέρονται σήμερα στον τομέα της αφθονίας και της επιτυχίας. 

Μία μεγάλη διαφορά, είναι ότι σε αυτό το audiobook θα ακούσεις περισσότερο μία επιστημονική προσέγγιση αναφορικά με το πως ελκύουμε όλα όσα ζούμε στην καθημερινότητά μας. Κάτι τέτοιο διευκολύνει το μυαλό στο να καταλάβει βασικές έννοιες για τις οποίες συνήθως αναρωτιέται: “Μα πως;”

Ο λόγος που το επιλέξαμε ως Auvril Audiobook:

Ο William W. Atkinson έχασε τα πάντα και εφηύρε τον εαυτό του από την αρχή, με εντυπωσιακό τρόπο. Σε αυτό το βιβλίο θα ακούσεις συμβουλές που παρότι γράφτηκαν πριν από πολλές δεκαετίες, είναι άκρως επίκαιρες και χρήσιμες. Θα μάθεις για:

  • τις αρχές του ατομικισμού,
  • τη δύναμη του «εγώ» και
  • τη νοητική επιστήμη με τρόπο κατανοητό και αποτελεσματικό. πολύ καθαρά και αποτελεσματικά.

Η δύναμη της επιθυμίας

Μεγαλώσαμε πιστεύοντας ότι η επιθυμία είναι κάτι εγωιστικό. Ο Atkinson εξηγεί πως η επιθυμία γίνεται η δύναμη που κινεί ολόκληρο τον κόσμο.

Πράγματι, μπορούμε να αποκτήσουμε κυριαρχία πάνω στην επιθυμία και να μάθουμε να την χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά στην καθημερινή μας ζωή.

Αυτί είναι ορισμένοι από τους λόγους που πιστεύουμε ότι αυτό το audiobook πρέπει να βρίσκεται στη λίστα κάθε ανθρώπου που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να επιτύχει.

Είναι ένας μοναδικός οδηγός για την πλοήγηση σε μια αποτελεσματική και ισχυρή ζωή.

Πάρε μία γεύση:

Auvril Audiobook releases

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *