Mikeius : 5 Επεισόδιο στο🎧Άκου να Μαθαίνεις📚

Με Seth Godin – This is Marketing

 

Ποιος είναι ο Mikeius;

Ο Mikeius για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένας Youtuber που ασχολείται με θέματα επιστήμης, κράξιμο με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, έχει μία 90s νοσταλγία, nerd κουλτούρα και σκεπτικισμό.

5 επεισόδια Άκου να Μαθαίνεις από τον Mikeius, που θα σε συνεπάρουν στον κόσμο των Audiobooks!

Δεν ξέρεις τι να ακούσεις; Ο Mikeius είναι εδώ για να σου πει την γνώμη του, και να σου προτείνει τα αγαπημένα του Auvril Audiobooks!

#5 This is Marketing – Seth Godin

Αυτό το Audiobook δεν απευθύνεται μόνο στους marketers!

Ο Seth Godin σου δίνει μικρά διαμαντάκια, για να μαρκετάρεις τον εαυτό σου σαν να ήταν προϊόν, σε οτιδήποτε θέλεις να κατακτήσεις . 

Με άλλα λόγια μαθαίνεις πως να πουλάς τον εαυτό σου , από μία προαγωγή μέχρι ότι άλλο έχεις στόχο να αποκτήσεις 🎯

Λίγα Λόγια για τον συγγραφέα

Ο Seth Godin είναι γνωστός και ως «ο απόλυτος επιχειρηματίας για την εποχή της πληροφορίας». Είναι Αμερικανός συγγραφέας και έχει γράψει περίπου 17 βιβλία, που αφορούν διάφορες πτυχές του μάρκετινγκ, της διαφήμισης, του επιχειρηματικού εγχειρήματος και της ηγεσίας. Είναι επίσης ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, έμπορος και δημόσιος ομιλητής, ο οποίος έγινε διάσημος για τη δημόσια ομιλία όταν ανέβασε το ηλεκτρονικό του βιβλίο «Unleashing the Ideavirus» και το έκανε διαθέσιμο για κοινό δωρεάν. Έκανε το πτυχίο του MBA στο Stanford Graduate School of Business και εργάστηκε ως διαχειριστής εμπορικών σημάτων λογισμικού προτού ξεκινήσει στη Yoyodyne, μια από τις πρώτες εταιρείες άμεσου μάρκετινγκ που βασίζονται στο Διαδίκτυο, με επαναστατικές ιδέες για το πώς οι εταιρείες πρέπει να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους. Η δημοσιότητα της εταιρείας του ανάγκασε μεγάλες εταιρείες όπως η Volvo, η Microsoft, η Sony Music κ.λπ. να συνδεθούν μαζί της και σε λίγα χρόνια η «Yahoo!» αγόρασε την εταιρεία και κράτησε τον Godin ως αντιπρόεδρο του μάρκετινγκ. Έχει δημιουργήσει πολλά βιβλία που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς και μπεστ σέλερ, όπως τα «Όλοι οι έμποροι είναι ψεύτες» και «Μωβ αγελάδα» κ.λπ. Ίδρυσε το «Squidoo.com», έναν ιστότοπο όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται συνδέσμους και πληροφορίες σχετικά με μια ιδέα ή ένα θέμα επιλογή τους.

This is Marketing

Η εξαιρετικά αρχική ιδέα που με άλλαξε ήταν ότι το μάρκετινγκ και η διαφήμιση είχαν να κάνουν με την τροποποίηση. Εάν σκοπεύετε να κάνετε μια προσαρμογή – οποιουδήποτε είδους τροποποίηση – είστε επαγγελματίας διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Η δεύτερη ιδέα που με άλλαξε ήταν η συμπόνια, που φωτίστηκε με έναν τρόπο που στην πραγματικότητα δεν έχω ξαναδεί ποτέ πριν. Πολύ πιο βαθιά από τις πολύ συνηθισμένες ιδέες για «βόλτα στα παπούτσια ενός επιπλέον ατόμου».

Όπως επίσης, βρήκα μια σειρά από διάφορα άλλα σημεία που άλλαξαν σημαντικά τη μέθοδο που έβλεπα τον κόσμο, καθώς επίσης και το This is Marketing είναι ο πιο αποτελεσματικός φίλος στην εμπειρία μου στο Εργαστήριο Μάρκετινγκ και διαφήμισης ως αυτόνομη πρακτική για όσους θέλουν να κάνουν ευνοϊκές αλλαγές.

Απόλαυσε αμέσως μετά το video του Mikeius!

Έρχονται και άλλα επεισόδια…

Stay Tuned!

Video

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *