Σας καλωσορίζουμε στη Λέσχη Ακρόασης Βιβλίων της Auvril!
Αυτόν τον μήνα ακούμε την πρόταση του Αλέξη, CEO & Founder της Auvril, που είναι το “A Mind for Numbers”. Ανήκει στη νέα μας σειρά Auvril QuickLearns, που μας προσφέρει πολύτιμη γνώση σε λιγότερο από 30’!

Ο Αλέξης ανακάλυψε τη μαγεία των Audiobooks, όταν, κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι, αν ήθελε να εξελιχθεί, έπρεπε να αρχίσει να διαβάζει περισσότερα βιβλία.

Κάτι τέτοιο, τότε, του φαινόταν ακατόρθωτο, μιας και ποτέ δεν έβρισκε τον απαραίτητο χρόνο να καθίσει στο σπίτι, να πάρει ένα βιβλίο στα χέρια του και να το ανοίξει για να το διαβάσω. Εκεί, έμαθε για την εναλλακτική επιλογή να το ακούει.

Ξαφνικά, από εκεί που δε διάβαζε ούτε ένα βιβλίο τον χρόνο, μπορούσε να το ακούει και να το ολοκληρώνει μέσα σε μία εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός του για την ποσότητα της γνώσης που μπορούσε να αποκομίσει, τον οδήγησε στην επιθυμία να αρχίσει να προσφέρει αυτή την επιλογή και σε άλλο κόσμο που, όπως ο ίδιος, αντιμετώπιζε την ίδια πρόκληση.

Έτσι γεννήθηκε η Auvril.

Στην ερώτηση “Γιατί το προτείνω;”, μας απάντησε:

– Πρώτον, διότι σου παρουσιάζει ένα νέο τρόπο εκμάθησης οποιουδήποτε μαθήματος. Δηλαδή, δεν υπάρχει το δεν μπορώ να μάθω κάτι, αλλά δεν έχω βρει τον σωστό τρόπο για να μάθω κάτι.
– Δεύτερον, παρουσιάζει έναν πιο διασκεδαστικό και απλό τρόπο σκέψης και επίλυσης προβλημάτων, ο οποίος είναι ο δημιουργικός.
– Τρίτον, προσφέρει νοητικά “κόλπα” που με βοήθησαν στο να ξεγελάω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω δύσκολα πράγματα όπως η εκμάθηση κάτι νέου, σαν μια διασκεδαστική διαδικασία.

Θέλεις να το ακούσεις κι εσύ μαζί μας;

Μπορείς να το προσθέσεις τη βιβλιοθήκη σου, και να μας στείλεις ένα μήνυμα, ή να γράψεις ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο με την πολύτιμη γνώση που πήρες ακούγοντας το A Mind for Numbers. Θα χαρούμε πολύ να την ακούσουμε!

Πάρε μία γεύση μέσα από εδώ:

 

Auvril News

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *