Δεν έχει σημασία αν είναι σε έντυπη, ακουστική ή όποια άλλη μορφή σου ταιριάζει

Η αξία του βιβλίου είναι η γνώση, η έμπνευση και η τροφή για σκέψη που μας προσφέρει. Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουμε το νέο μας Podcast, ώστε να συζητήσουμε με συγγραφείς και αφηγητές τι θα μας προσφέρει κάθε βιβλίο που φιλοξενούμε στην Auvril σε ακουστική μορφή.

12 Αρχετυπικές συμπεριφορές. Εσύ, με ποια θα ταυτιστείς;

Η αρχή έγινε με τη Δρ. Μαρία Λεβέντη, με αφορμή το βιβλίο της “Σαν κονιάκ σαμπάνιας”. Το πρώτο μυθιστόρημα αυτογνωσίας κυκλοφορεί σύντομα από τις εκδόσεις Floral. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία που κρατάμε: “Τη ζωή μας, μπορούμε να τη δημιουργήσουμε, επενδύοντας στην αυτογνωσία μας.”

Λίγα λόγια για το επεισόδιο

Πως συνδέονται η αυτογνωσία, ο Carl Jung και ένα έγκλημα; Η απάντηση είναι πολύπλευρη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα.

Στο πρώτο επεισόδιο του “Σε ένα 🎧📚 βιβλίο” συζητάμε με τη Δρ. Μαρία Λεβέντη για τα αρχέτυπα του Carl Jung, τι σχέση έχουν με τον χαρακτήρα κάθε ανθρώπου καθώς και πώς μέσα από αυτή τη γνώση μπορούμε όλοι μας να φτάσουμε πιο κοντά στη δική μας αλήθεια.

Όλα αυτά με αφορμή το πρώτο μυθιστόρημα αυτογνωσίας της κ. Λεβέντη “Σαν κονιάκ σαμπάνιας” το οποίο κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή από τις Εκδόσεις Floral και σε ακουστική από την Auvril Audiobooks, στις 09.05.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας σε έντυπη μορφή: https://brainfood.gr/proion/san-koniak-sabanias/

Γίνε μέλος της παρέας μας στην Auvril Audiobooks και απόκτησέ το “Σαν κονιάκ σαμπάνιας” σε ακουστική μορφή αμέσως μόλις κυκλοφορήσει: https://auvril.com/join-us

Παρουσίαση: Φωτεινή Βαβίτσα
Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Λεβέντη: https://drmarialeventi.gr/

Παρακολούθησέ το στο YouTube

Άκουσε το Podcast

News Σε ένα Βιβλίο

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.