Ξέρεις πως είναι. Βρίσκεσαι στο ξεκίνημα του επιχειρηματικού σου εγχειρήματος και έχεις πολλά πράγματα που εξελίσσονται για να φθάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αλλά η καθημερινότητα τρέχει και ταυτόχρονα θέλεις να υλοποιήσεις τις ιδέες σου, ειδικά όταν είναι εποχιακές.

Αυτή ακριβώς την εμπειρία βιώνουμε ως ομάδα φέτος τα Χριστούγεννα, τα πρώτα για την Auvril. Με την πλατφόρμα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να χτίζεται και να εξελίσσεται διαρκώς, θέλαμε να δώσουμε την απαραίτητη υπομονή και τον χρόνο που απαιτείται. Η βέλτιστη ποιότητα άλλωστε αποτελεί βασική αξία για εμάς και αυτό έχει να κάνει και με το διαδικτυακό μας σπίτι.

Από την άλλη, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να προσφέρει κάποιος στους αγαπημένους του είναι ένα Audiobook. Έτσι, δε θέλαμε να περάσει η εορταστική αυτή περίοδος χωρίς να προσφέρουμε κι εμείς τις δικές μας προτάσεις δώρων. 

Καταλήξαμε λοιπόν στην ακόλουθη ιδέα:

 • Δημιουργήσαμε πακέτα δώρων.
 • Δημιουργήσαμε Gift Cards.
 • Συνδέσαμε τα Gift Cards με τα πακέτα δώρων. Πως το κάναμε αυτό; Φτιάξαμε Gift Cards που αντιστοιχούν στα ποσά του κάθε δωροπακέτου που θα βρεις στη σελίδα της Auvril. 

Άρα, εγώ πως μπορώ να κάνω τα φετινά μου δώρα μέσα από την Auvril;

Η διαδικασία είναι απλή. Ή, όσο πιο απλή μπορούσαμε να την κάνουμε για φέτος. Έχουμε να σου πούμε ότι βάλαμε τα δυνατά μας για αυτό. 

 1. Βρίσκεις το Christmas Bundle που θέλεις να στείλεις ως δώρο.
 2. Πηγαίνεις στη σελίδα της Christmas Gift Card.
 3. Επιλέγεις το ποσό που αντιστοιχεί στο Christmas Bundle που θέλεις να κάνεις δώρο. 
 4. Συμπληρώνεις το email που θέλεις να στείλεις αυτό το δώρο. 
 5. Γράφεις το όνομά σου, για να ξέρει ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την ωραία κίνηση.
 6. Σου έχουμε και πλαίσιο μηνύματος για να γράψεις τις ευχές σου, όπως ακριβώς σε μία παραδοσιακή κάρτα. Προσοχή εδώ: Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και το link του Christmas Bundle που επέλεξες για να γίνει ακόμη πιο εύκολο για τον παραλήπτη του. 
 7. Προσθήκη στο καλάθι.
 8. Έτοιμος!

Μην ξεχνάς ότι, επιλέγοντας να κάνεις τα Χριστουγεννιάτικά σου δώρα, μέσα από την Auvril απολαμβάνεις τα ακόλουθα οφέλη:

 • Στέλνεις τα δώρα σου χωρίς το άγχος της εποχής: “Θα φτάσει στην ώρα του;”
 • Οι αγαπημένοι σου τα παραλαμβάνουν με ασφάλεια. Το δώρο θα φθάσει στο email τους, άμεσα και χωρίς ενδιάμεσο.
 • Προσφέρεις ένα δώρο με την αξία της εκπαίδευσης. Κάθε Auvril Audiobook είναι προσεκτικά επιλεγμένο, ώστε να προσφέρει ουσιώδη μηνύματα σε όποιον το ακούσει. 

Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι την αξία που βρίσκεται σε θέματα που μέχρι πριν λίγους μήνες δε δίναμε σημασία. Η υγεία, η οικογένεια, οι όμορφες στιγμές της καθημερινότητας που τώρα μας λείπουν. Αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η αξία που έχει να επενδύει κάποιος στις δικές του δυνάμεις, αλλά και να συνεισφέρει όσο μπορεί στους γύρω του. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις προκλήσεις που φέρνει μπροστά μας η ζωή.

Η εκπαίδευση και η τριβή με έννοιες που στοχεύουν στην αυτοβελτίωσή μας είναι ένας πολύτιμος θησαυρός που συνοδεύει τον άνθρωπο από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής του. Επιπρόσθετα, χτίζει κουλτούρες και κοινωνίες με ανθρώπους που έχουν κριτική ικανότητα και σημαντικά αξιακά συστήματα. 

Ας κάνουμε όλοι φέτος την αρχή προς ένα τέτοιο μέλλον. 

Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας,  θα μπορούσαν επίσης ν αλλάξουν κι οι τάσεις στον κόσμο . Όπως ένας άνθρωπος αλλάζει τη δική του φύση, το ίδιο αλλάζει και η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί του… Δεν πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι κάνουν οι άλλοι.” – Μαχάτμα Γκάντι

Εμείς, πριν κλείσουμε, θα ευχηθούμε ολόψυχα καλές γιορτές και ένα υπέροχο 2021, γεμάτο υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές, χωρίς περιορισμούς. Όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι είναι η ζωή μέσα από την εκπαίδευση.

Η ομάδα της Auvril είναι εδώ για να σου λύσει κάθε απορία για τα Auvril Christmas Bundles και τα Christmas Gift Cards της. 

Ξεκίνησε σήμερα τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου μέσα από εδώ.

Auvril News

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.