Η εκπαίδευση είναι μία διαρκής διαδικασία και μπορούμε να τη συναντήσουμε παντού. Στο σπίτι, σε μία εκπαιδευτική αίθουσα, ή και μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου. Για την ακρίβεια, δεν είναι ανάγκη να πρόκειται για ένα σχολικό ή εκπαιδευτικό βιβλίο.

Η ευκαιρία για εκπαίδευση βρίσκεται σε οτιδήποτε μας δίνει τροφή για σκέψη.

Στην Auvril πιστεύουμε κι έχουμε ανακαλύψει ότι υπάρχει σημαντικός πλούτος γνώσης μέσα στα βιβλία, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Με αυτό κατά νου σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα ενότητα Audiobooks την οποία σας παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά.

Best Seller Audiobooks

Βιβλία που έγραψαν ιστορία μέσα από τα διδάγματα, τα νοήματα και τα μηνύματα που μεταδίδουν με τον ξεχωριστό τους τρόπο. Ιστορίες και απόψεις συγγραφέων που έχουμε ξεχωρίσει γιατί μας βοήθησαν και συνεχίζουν να μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι.

Στην Auvril παίρνουμε την εκπαίδευση πολύ σοβαρά. Είναι άλλωστε και ένα κομμάτι του DNA μας. Μέσα από αυτή την αγάπη έχουμε σκοπό να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο από τον χώρο των Best Seller Audiobooks που έχει γνωρίσει η ιστορία του κόσμου.

Θα χαρούμε πολύ να τα ακούσετε και να τα απολαύσετε, όσο και εμείς.

Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας

Το βιβλίο που κάνει την αρχή της συλλογής μας το επιλέξαμε γιατί συγκεντρώνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Ισχυρά εκπαιδευτικά μηνύματα.
  • Ιδέες που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη και να θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα αλλιώς.
  • Όλα αυτά, μέσα από άκρως χιουμοριστική διάθεση που θα σου φτιάξει την ημέρα.

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά την περιγραφή του βιβλίου μέσα από εδώ.

Για να μεταφέρουμε ακόμη καλύτερα την αίσθηση που αφήνει αυτό το βιβλίο σε όποιον το διαβάζει, ρωτήσαμε τον Νίκο, που επιμελήθηκε την ηχητική επεξεργασία για να είναι αυτό το Audiobook σήμερα διαθέσιμο στην πλατφόρμα μας.

Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον ήταν ότι με έβαλε να σκεφτώ και να αναλογιστώ και για εμένα και για τους ανθρώπους γύρω μου. Με έκανε να καταλάβω ότι πολλές καταστάσεις μπορούν να ξεφύγουν λόγω της “ηλιθιότητας” όπως λέει… Πως καλό θα ήταν να μην περνάω στο φλου πολλές καταστάσεις και γεγονότα που θεωρώ αβλαβή ή μικρής σημασίας.” – Νίκος, Auvril

Τα έγραψε τόσο ωραία που δε θέλαμε να αλλάξουμε τίποτα αναφορικά με το γιατί προτείνουμε να κατεβάσεις και να ακούσεις αυτό το βιβλίο. Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ένα ηχητικό απόσπασμα του βιβλίου, για να πάρεις μία γεύση από την εκπαιδευτική εμπειρία της Auvril.

Σου ακούγεται ενδιαφέρον; Απόκτησέ το σήμερα σε εορταστική τιμή. Θα το βρεις εδώ.

Auvril News

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.